Kladdkake-croassanter: misslyckat!
Jag skulle som sagt testa det här med kladdkake croassanter hahah det blev riktigt misslyckat men såhär gjorde jag
Först valde jag ett tilltalande kladdkaka recept och gjorde hälften av det sen vispade jag in alla ingredienser. Sedan ska man bara låta smeten stå tills man fixar allt annat.
Det andra man gör är att fixa croassant "degen" det spelar ingen roll om du väljer att använda "deg" som är speciellt gjorta för croassanter eller om du använder smördeg. I detta fall hade jag inget speciellt "deg" hemma så jag använde smördeg!
Sedan är det bara att forma på ditt eget sätt försök att inte använda en hel ruta till en croassant det blir för mycket så jag brukar dela dom. Försök också att smeta ut degen lite så att den blir lite större.. (det brukar funka bättre med speciellt deg eftersom att det ser bättre ut men i smaken finns ingen skillnad.)
Tyvärr tänkte jag inte på att kladdkakans smet i ugen formade sig som en egen kaka istället för en smet så det blev jävligt misslyckat.. Kladdkake smeten började komma ut från smördegen och allt blev en himla röra.. :( om man hade använt t.ex. nutella istället så hade chokladen blivit mer "rinigt" och det är så det ska vara..
Förrutom att dom såg äkliga ut så var dom ganska goda ;) men mitt tips till er är att INTE PROVA DETTA.
// Tips O Test.
Hej, jag undrar om du skulle vilja göra ett länk byte kram
http://www.nattstad.se/aliciaaxelsson
Fin blogg :)
Haft en bra dag? :D
Besök min blogg och läs om mitt liv som en danstokigt småstads diva, läs om allt från grymma budget fynd till min vardag. Outfits och mej, mej ,mej. :DDD